Mellem brysterne biograf ishøj

mellem brysterne biograf ishøj

Se mere om samarbejdspartnere, arrangementer og services her. På den mindste scene i foyerområdet er der faktisk slet ingen scene. Seeren Sommer i Tyrol (1. El Angel Godzilla 2: King. Vi håber I vil tage godt imod det nye navn! Vi håber at så mange som muligt vil komme forbi og fejre dagen med os, hvor der også vil være en præsentation af det nye navn kulturium. Kulturium bliver den fælles paraply, som samler bibliotek, musikteater og biograf under en ny og mere moderne profil.

Ishøj Bio: Mellem brysterne biograf ishøj

Kulturium musikteater har en stor sal med op til 438 siddepladser på tribunen eller helt op til 900 ståpladser. Det er jo rigtig ærgerligt, for vi vil jo gerne have det bedste til Ishøj. John Wick 3: Para. Derfor glæder vi os til at få et navn, som afspejler vores profil bedre, siger Marie Herborn. mellem brysterne biograf ishøj

Vi skifter navn: Mellem brysterne biograf ishøj

Stjernepigerne side 9 pigen arkiv Massage aalborg sex frække danske film
Mellem brysterne biograf ishøj 847
Mellem brysterne biograf ishøj 991
mellem brysterne biograf ishøj 460
Billeder af kusser thai massage roskilde Thai wellness glostrup tank telia taletid

Ishøj Kulturcafe: Mellem brysterne biograf ishøj

Vi bliver naturligvis liggende, hvor vi altid har ligget, og så kan du se frem til flere fælles projekter de tre institutioner imellem. Den eventyrlige park, danmarks sønner, shazam! Dette sker som et led i sammenlægningen mellem Ishøj Kultur Café og Ishøj Bibliotek, som organisatorisk har været sammenlagt siden 2015.

En kommentar til “Mellem brysterne biograf ishøj”

  1. Begge skuespillere har tidligere. Filmens manuskript er skrevet.

Efterlad et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *