Thai massage brande lyngby thai

thai massage brande lyngby thai

Thai massagen foregår uden brug af olie, og der arbejdes med én muskelgruppe ad gangen, før man går videre til den næste. Læs mere » Priser Thai olie massage kombineret med anden kropsmassage time for. Vi glæder os til at se jer. Betaling med, mobilpay er muligt. Ved en Thai massage bliver musklerne først opvarmet med massage og derefter strukket.

Thai massage brande lyngby thai - Forside

Både klient og behandler er i bevægelse under thai massage. Thai massage er en god massageform, der er med til at løsne op for musklerne i kroppen, hvilket er med til at sørge for bedre blodgennemstrømning. På kortet er der plads til 10 tider/ behandlinger. Vil du gerne opleve en ægte thai massage, som du ellers kun ville kunne opleve den i Thailand? Vi fortrækker telefonisk kontakt, da vi ikke altid har tid til at checke mailboksen. Bestil en tid her, massage formerKlassisk thai massage - 1/2 time 300krKlassisk thai massage - 1 time 500krThai olie massage - 1/2 time 250krThai olie massage - 1 time 400krAroma olie massage - 1/2 time 250krAroma olie massage - 1 time 400krFodmassage - 1/2 time.

Videos

MOM Thai massage and passionate sex with horny Asian milf Suzie.

Thai massage brande lyngby thai - Thaimassage hos Hong

For tidsbestilling til thai massage eller en af vores andre ydelser, kan du komme forbi vores klinik i Søborg. Kontakt os i dag for tidsbestilling på massage. 300 eller 1 time for.500 Gratis bad ved køb af behandling  Vi modtager desværre ikke betaling med dankort eller kreditkort.

Nørre: Thai massage brande lyngby thai

Under en ægte thai massage er både klienten og behandleren i bevægelse. Thai massage har til formål at forbedre helbredet hos modtageren, øge kroppens fleksibilitet og generelt bringe personen i en bedre sindstilstand. Indkørslen til gården finder I lige efter huset ved siden af cykelhandleren. Vi udbetaler ikke penge tilbage for gavekort. Køb dine gaver hos Panmile Thai Massage.

En kommentar til “Thai massage brande lyngby thai”

Efterlad et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *